De Terugkeer van de Koning/in: reden voor feest en bezinning

Na vier generaties vrouwen op de troon is het zover: we krijgen een koning op de troon, mét een koningin aan zijn zijde! Zo passend voor deze tijd: man en vrouw gelijk. Reden voor feest en bezinning op vrijdag 8 maart – internationale vrouwendag – in de Vondelkerk met DJ Isis en auteur Ton van der Kroon, die het boek schreef ‘De Terugkeer van de Koning, over liefde, lust en leiderschap.’

Feesten met Rishis
Het feest in de Vondelkerk wordt georganiseerd door Rishis, Club for Free Souls. Ton van der Kroon zal deze avond zijn visie presenteren op het aanstaand koningschap, en op de uitdagingen voor mannen – en vrouwen – in deze tijd. Nadien is er een Rishis Kings & Queens Party, met muziek van DJ Jillis & DJ Isis. Tijdens deze party kun je natuurlijk weer genieten van verschillende behandelingen en consulten.

Lezing Ton van der Kroon: ‘Terugkeer van de koning’

Wat betekent het dat er een man op de troon komt in deze tijd? Hoe verhouden koningschap, mannelijkheid, vrouwelijkheid en leiderschap zich in een tijd waarin waarden aan het verschuiven zijn? Wordt het niet tijd dat we allemaal ons koningschap op ons nemen?!
Schrijver en trainer Ton van der Kroon deed jarenlang onderzoek naar de mythen en verhalen uit alle werelddelen. Hij reisde van de tempels in Egypte naar de Zijderoute in China, van de rotskerken in Ethiopië naar de Gouden Rotskoepel in Jeruzalem. Hij werkte zes jaar als traumahulpverlener voor een kindertheater in de Gazastrook en organiseert jaarlijks een Healing Conferentie in Jericho. Voor de Terugkeer van de Koning verzamelde hij diverse koningsverhalen uit de Westerse mythologie en bracht ze in verband met de onderstroom van Nederland in deze tijd, de rol van mannen daarin, en met het aanstaande koningschap van Willem Alexander en Maxima. Zijn boek werd door duizenden mannen – én vrouwen- gelezen. Voor de kroning bracht hij speciaal een nieuwe editie uit.

Rishis party met DJ’s, massages en spirituele consulten
Na de presentatie van Ton van der Kroon is het Party in de Vondelkerk met DJ Jillis & DJ Isis en aan de rand van de dansvloer kun je terecht voor behandelingen en consulten op het gebied van massage, healings, tarot en magic tones!

DJ Isis
DJ Isis is een van de eerste vrouwelijke pioniers wereldwijd op gebied van electronische dance en draait vanaf ’92 in de bekendste Nederlandse discotheken, waaronder de Roxy in Amsterdam. Anno 2013 draait DJ Isis overal ter wereld in de dance-scene, in Europa, Zuid Amerika, het Midden Oosten, Afrika, Azie. Daarnaast organiseert zij sinds 2003 evenementen onder de naam All is One, met naast de muzikale ook een holistische filosofie.

Voor meer informatie of om kaarten te reserveren voor deze bijzondere party kun je terecht op de website van Rishis.

Vind jij de kroning van Koning Willem Alexander ook reden voor feest en bezinning?

Lees ook:Ton van der Kroon bij Daisha Bol
Lees ook:DJ Esta Polyesta, DJ Tommy en Peter Kampschuur op Full Moon Party
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Rishis Full Moon Party met boeiende lezing van Daniel Zavrel
Lees ook:Rishis Full Moon Party met boeiende lezing van Daniel Zavrel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>