Wat staat er in de ParaVisie van maart?

De nieuwe ParaVisie ligt weer in de winkel! Lees over numerologie, bijna dood ervaringen (bde’s), spirituele fotografie en meer. Hier een aantal van de onderwerpen die in het maartnummer van ParaVisie aan bod komen.

Wat zegt je naam over jou?
Bij de letters uit jouw namen horen cijfers van 1 tot en met 9. Via een numerologische berekening kun je deze terugbrengen tot één cijfer, dat overeenkomt met jouw karakter, persoonlijke eigenschappen en ondersteunende affirmaties. Je verkrijgt inzicht in jouw positieve en negatieve vibraties, waarmee je aan de slag kunt gaan. Bereken jouw naamgetal en laat de bijbehorende kenmerken op je inwerken.

Neurochirurg in de hemel
Veel wetenschappers staan sceptisch tegenover verhalen van mensen die beweren de hemel te hebben gezien tijdens een bijna-doodervaring. De Amerikaanse neurochirurg Eben Alexander was één van hen. Totdat het hem zelf overkwam. ParaVisie is gesprek met de man wiens unieke avontuur bewijst dat je niet in de hemel hoeft te geloven, om er ook te komen.

Sluit je aan op Accu Aarde
De westerse mens heeft heel letterlijk het contact met zijn planeet verloren. Hij woont, werkt en slaapt in geïsoleerde omgevingen en zijn voetzolen raken zelden of nooit rechtstreeks de grond aan. Gevolg is dat de helende energieën van Moeder Aarde hem niet bereiken, waardoor zijn gezondheid gevaar loopt. Gelukkig is de oplossing simpel: aarden!

Spirituele fotografie
Sinds het fototoestel bestaat, worden er onverklaarbare zaken op de gevoelige plaat vastgelegd. De Belgische Isabelle Duchene fotografeert mysterieuze entiteiten en overleden dierbaren en de Nederlander Hans Kennis registreert beelden van historische gebeurtenissen. Achtergronden, verklaringen en foto’s!

Ook je bewustzijn eet!
Een autoriteit op het gebied van gezondheid in relatie met voeding, David Wolfe, gaf op 4 november een presentatie in Nederland voor een kleine duizend (!) mensen. Hij kreeg daar o.a. zijn tweede Nederlandse boek uitgereikt: Superfoods, voedsel en medicijn van de toekomst. Freelancer Irma Ellens Maat was erbij en verwonderde zich…

Zen tekenen verandert kijk op jezelf
In ieder van ons schuilt een kunstenaar. Cultivering daarvan leidt niet alleen tot fraaie creaties, maar heeft in potentie een transformerend effect op ons mens-zijn. Zen tekenen gaf Michelle Dujardin innerlijke rust. Met haar spreken we over deze speciale tekentechniek, die onze kijk op onszelf en de wereld om ons heen kan veranderen.

Word je eigen gezondheidsgids
Door anders en bewuster met eten om te gaan, kun je volgens voedingstherapeut Gerlinde Stam dichter bij jezelf komen en kom je fysiek en geestelijk beter in je vel te zitten. “Je kunt jezelf coachen, door te leren luisteren naar de wijsheid die in je zit.”

Zeewier? Leer in mogelijkheden denken!
Zeegroenten zitten boordevol mineralen en zijn zeer gezond. Je mag het ook wel een vergeten groente noemen, want vroeger werden er veelvuldig zeegroenten gegeten in heel Noord Europa. Tegenwoordig denken wij dat deze producten alleen uit Japan komen, maar niets is minder waar. Hier in ons eigen land groeit het volop zoals bij Texel of in het Grevelingenmeer. Frans Vermeulen volgde een workshop en bericht.

‘Liefde is ons kosmisch erfgoed’
Het Haagsche medium Bernadetta Maas wordt door diverse gidsen begeleid, waarmee ze in eerdere levens een connectie heeft gehad. Tijdens het geven van consulten gaat Bernadetta zo puur mogelijk te werk. “Het liefst geef ik boodschappen door die de nabestaande wel vermoedt, maar wat nooit eerder is bevestigd. De geheimen die doorkomen uit de andere wereld zie ik als een duidelijk bewijs.”

Het groene goud
Superfoods veroveren de keukens van Nederland. Het gaat om voedingsmiddelen die een opvallend hoog gehalte aan gezonde stoffen bevatten. Pompoenzaadolie, het groende goud van Oostenrijk, is zo’n product. De combinatie van culinaire, medische en cosmetische voordelen die de olie biedt, is uniek.

Dialoog tussen jou en de planten
De Japanse bloemschikkunst Ikebana kwam in de zesde eeuw na Christus uit China naar de Japanse eilanden als een Boeddhistische uiting van liefde voor harmonie en de schoonheid van de natuur. Van daaruit verspreidde het zich gedurende de twintigste eeuw over de hele wereld. In 1960 werd uiteindelijk de Nederlandse Ikebana Vereniging opgericht. Bestuursleden Corrie van der Meer en Esther Hoogland vertellen er meer over.

Heb jij de nieuwe ParaVisie al gelezen?

Lees ook:De snelle superfood chef: recensie
Lees ook:ParaVisie zoekt bijzondere ervaringen
Lees ook:ParaVisie viert twintigjarig jubileum
Lees ook:Astrologie in 12 lessen
Lees ook:Health Seminar David Wolfe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>