Spirituele boekenlijst

Op Spiritualiteit.blog.nl kun je regelmatig recensies lezen van boeken over spirituele onderwerpen. Omdat er op het blog al sinds 2006 dagelijks nieuwe artikelen worden geplaatst, kan het moeilijk zijn om ‘dat ene boek’ terug te vinden waar jij toen ‘iets’ over had gelezen. Daarom heb ik voor jou alle boeken op een rijtje, op alfabetische volgorde (van titel) en mét recensie!

Spirituele boekenlijst
De lijst met boeken heb ik op een aparte webpagina gezet, die je hier kunt vinden. Ze staan in alfabetische volgorde van de titel. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat de titel van een boek meestal beter blijft hangen dan een auteur.

Recensie en bestelmogelijkheid
Elk boek bevat bovendien een link naar de oorspronkelijke recensie of informatie op Spiritualiteit.blog.nl en een mogelijkheid om het boek direct te bestellen bij Bol.com.

Meer spirituele boeken
De komende tijd hoop ik nog veel meer recensies te kunnen plaatsen over spirituele boeken. Ik hoor dan ook graag van jou over welk boek, welke schrijver of welk onderwerp je iets zou willen lezen. Laat je het me weten?

Waarvan zou jij een boekrecensie willen lezen?

Lees ook:Boekrecensie: 100 spirituele plekken die je gezien moet hebben
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl vandaag officieel online
Lees ook:Nieuw op Spiritualiteit.blog.nl: Spirituele agenda!
Lees ook:Grootste assortiment spirituele boeken online!
Lees ook:Winnen: cd ‘Short stories’ – Robert Fox

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spirituele boekenlijst

  1. Frits

    Ralph Waldo Trine.
    Titel van het boek: In harmonie met het oneindige

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>