Een spirituele jaarwisseling. Iets voor jou?

Wil je Oud en Nieuw op een ontspannen en prettige manier vieren? Dat kan in Epe. Voor het vierde achtereenvolgende jaar opent Centrum OostRaven te Epe op 30 december haar deuren voor een ongedwongen en gezellige 3-daagse viering met zin-gevende activiteiten. Naast meditatie, qi gong en yoga is er tijd voor (stilte)wandelingen in de prachtige natuur van de Veluwe.

Spiritueel oud-en-nieuw vieren
Een jaarwisseling is de ideale periode om je te bezinnen. Om stil te staan bij wat je het afgelopen jaar hebt bereikt of wat je anders had willen doen, en om plannen te maken voor het komende jaar. Het maken van goede voornemens is een eeuwenoud ritueel, wat tegenwoordig voornamelijk samen gaat met oliebollen en bubbels. Maar het kan ook anders, bijvoorbeeld met een spirituele oud-en-nieuw viering.

Van 2012 naar 2013
De viering vindt plaats van 30 december tot 1 januari. Op 31 december is er een wereldvrede meditatie en ’s avonds kun je heerlijk dansen. Om 24:00u wordt uiteraard de jaarwisseling gevierd, met een kampvuur en champagne. 1 Januari wordt de spirituele jaarwisseling afgesloten met een brunch. Er wordt héérlijk gekookt en met elkaar opgeruimd.
Voor meer informatie of om je aan te melden kun je terecht op de website van Centrum Oostraven.

Heb jij weleens op een spirituele wijze een jaarwisseling meegemaakt?

Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van december 2007
Lees ook:Ritueel afscheid nemen van 2008
Lees ook:Vind je krachtdier voor 2009
Lees ook:2 december Open Vollemaanviering Heksengoep Bergen
Lees ook:Van 2009 naar 2010 met tantra

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een spirituele jaarwisseling. Iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>