Mindful afvallen: de oplossing?

Veel mensen willen een gezond gewicht, maar slechts een deel slaagt daarin. De reden daarvoor ligt volgens Joanna Kortink in het feit dat we de oorzaken van slecht eetgedrag niet aanpakken. Haar boek en programma ‘Mindful afvallen’ doet dat wel. Mindfulness maakt steeds vaker deel uit van de behandeling van overgewicht, met heel goede resultaten.

Mindful afvallen
‘Mindful afvallen’ is een laagdrempelig programma van 8 weken, gebaseerd op ‘Uit de ban van emotie-eten’. Het bevat veel praktijkvoorbeelden en biedt duidelijke stap-voor-staprichtlijnen. Een krachtige oplossing om de haat-liefdeverhouding met eten definitief te doorbreken.

Joanna Kortink
Joanna Kortink is bestsellerschrijfster en trainer op het gebied van eet- en gewichtsproblemen. Steeds meer ggz-instellingen, obesitasklinieken, verslavingsklinieken en ziekenhuizen werken met de methode die ze heeft ontwikkeld. Naast haar professionele achtergrond is Joanna tevens ervaringsdeskundige. Jarenlang heeft ze met eet- en gewichtsproblemen geworsteld.

Heb jij gewichtsproblemen (gehad)?

Lees ook:Mindful eten: gezonder en goed voor de lijn
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van 2012
Lees ook:Mindful zingen
Lees ook:Therapierevolutie: Mindful Analysis
Lees ook:Afvallen met aromatherapie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>