Lucky Boeddha’s brengen dubbel geluk (met lezerskorting!)

Boeddha’s brengen geluk. Bij de ‘Lucky Boeddha’ sieraden van KAYA sieraden geldt dit oud Hollandse spreekwoord dubbel! Het gelukssymbool boeddha brengt geluk aan degene wie hem draagt én brengt een beetje geluk aan een kind in Gambia.

Lucky Boeddha
KAYA heeft een nieuwe sieradenlijn, onder de naam ‘Lucky Boeddha’. Deze lijn bestaat uit prachtige edelsteen kettingen met authentieke boeddha amuletten. De amuletten worden op lokale Thaise markten en oude tempels ingekocht en zijn door monniken vervaardigd. Ter bescherming zijn ze in zilverkleurige huisjes gemonteerd. Van elke ketting is er maar één, dus elk exemplaar is uniek!

Betere wereld
KAYA wil de wereld graag een beetje beter achterlaten. Daarom doneert KAYA per verkocht sieraad een bedrag aan stich ting Eduki zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Deze Boeddha’s brengen dus dubbel geluk.
Alle sieraden worden verpakt in een zijden sieradenbuideltje inclusief een omschrijving van het sieraad. Nieuwsgierig geworden? De sieraden zijn online verkrijgbaar via de webshop van KAYA sieraden.

Lezers van Spiritualiteit.blog.nl krijgen korting!
Speciaal voor de lezers van Spiritualiteit.blog.nl biedt KAYA sieraden een korting aan van 10% op haar sieradencollectie, die geldig is voor de rest van 2012. Je hoeft hiervoor alleen maar de kortingscode ‘spiritualiteitblog’ in te vullen bij het bestellen. Shop ze!

Wat vind jij van de ‘Lucky Boeddha’ sieraden?

 

 

 

Lees ook:Shop met korting bij KAYA sieraden
Lees ook:Verras een vriend(in) met een gratis Lucky Buddha Tassenhanger van KAYA
Lees ook:Boeddha was ook maar een mens
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Vier seizoenen in de mandala

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lucky Boeddha’s brengen dubbel geluk (met lezerskorting!)

  1. Pingback: Verras een vriend(in) met een gratis Lucky Buddha Tassenhanger van KAYA | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>