De Quest opent webwinkel

Centrum De Quest is bekend van het organiseren van workshops, cursussen en festivals op het gebied van sjamanisme, spiritualiteit, hekserij en magie. Deze maand heeft zij haar activiteiten nog eens uitgebreid, met een eigen webwinkel.

In de webshop van De Quest zijn verschillende artikelen verkrijgbaar voornamelijk gericht op sjamanisme,
hekserij en andere natuur tradities. Zo kun je er onder andere terecht voor smudge artikelen, edelstenen, vogelveren, dierenhuiden, ratels, sjamanendrums en Godinnenbeelden. Neem meteen een kijkje in de webwinkel van De Quest.

Met de webwinkel is De Quest weer een stukje groter gegroeid. Wat in 2008 begon als een praktijk en organisator voor workshops en cursussen, is nu uitgegroeid tot een behoorlijke organisatie op het gebied van natuurtradities. De Quest werd opgericht door Caroline Daalder. Haar grootste passie is “mensen en natuur, de verbindingen en contacten met en tussen mensen, en tussen mens en natuur”.
Werken met groepen en individueel is haar specialiteit en dit doet zij met veel plezier, duidelijkheid, humor en inspiratie. Naast het geven van workshops, cursussen en privé sessies, organiseer zij onder meer het jaarlijks terugkerende Sjamanistisch Festival en Magisch Festival.

Kende jij De Quest al? Ga je de webwinkel bezoeken?

Lees ook:Magisch Festival 2012
Lees ook:Winnen: Kaarten voor het Magisch Festival
Lees ook:Hoe paranormaal denken wij?
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>