Paaseieren zoeken bij Yoeke

Yoeke Nagel is onder meer heks en bedenker van het moderne orakel ‘damestasjes lezen’. Zij schreef onder andere boeken over dit orakel, de magie van het huishouden en co-ouderschap en geeft cursussen en workshops op het gebied van magie, orakelen en schrijven. Ter ere van haar nieuwe website bedacht ze een leuke wedstrijd. De winnaar krijgt een tegoed bon van 100 euro voor een van de cursussen of workshops van Yoeke.

Yoeke Nagel verstopte 25 paaseieren op mijn website, om te vieren dat ie gloednieuw en lentefris is. Als je ze allemaal vindt en beschrijft kun je een tegoedbon van 100 euro winnen voor een cursus of workshop. Om het moeilijk te maken: ze hebben niet echt de vorm van paaseitjes, maar van allerlei andere voorwerpen. Zo zou je kunnen stuiten op dobbelsteentjes, een koekje, een stapeltje boeken, dat soort dingen. Je moet er dus wel wat voor doen!

Lees ook op Spiritualiteit.blog.nl over het damestasje als orakel of lees het interview met Yoeke Nagel, waarin zij o.a. vertelt over dagelijkse spiritualiteit.

Ga jij paaseieren zoeken bij Yoeke?

Lees ook:De magie van het huishouden
Lees ook:Een nieuw orakel: het damestasje
Lees ook:11 januari Orakeldag
Lees ook:Aanstaande zondag Orakeldag in Amersfoort
Lees ook:ZIN in je werk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>