De ParaVisie Awards 2011 zijn uitgereikt

Tijdens de succesvolle tweede editie van het spiritueel schrijversfestival, ditmaal met als thema ‘Transformatie’, zijn te Baarn voor de zevende keer de ParaVisie Awards uitgereikt. Er werden prijzen uitgereikt voor Medium, Spiritueel Kopstuk en Boek(en) van het jaar 2011. Deze prestigieuze onderscheidingen worden uitgereikt aan personen die zich volgens de lezers van het maandblad ParaVisie nadrukkelijk hebben onderscheiden op spiritueel gebied door uitzonderlijke prestaties, positieve initiatieven en/of opmerkelijke publiciteit.

En de winnaars zijn…

Medium: Annelies Hoornik
Wijdt zich sinds 2000 aan het helpen van anderen bij hun spirituele groei, het vinden van hun zieledoel en het helen van trauma’s uit dit en vorige levens door middel van workshops, Engelenreadings en -healings

Spiritueel Kopstuk: Erica Terpstra
Bracht het afgelopen jaar met haar programma ‘Erica op Reis’ niet alleen de glimlach, maar ook de spiritualiteit terug in de Nederlandse huiskamers. Bijzondere ontmoetingen met bijzondere mensen.

Boek nationaal: ‘Mijn vader lijkt op Barbapapa’ van Hermelijn van der Meijden
In dit boek worden zogenaamde nieuwetijdskinderen in woord en beeld geportretteerd. Zij vertellen over hun belevingswereld en de obstakels waarmee zij te maken krijgen. Indrukwekkend, persoonlijk en inspirerend.

Boek internationaal: ‘De verbinding’ van Lynne McTaggart
Onderzoeksjournaliste belicht in dit boek de wetenschappelijke zoektocht naar de essentie van het leven en de ontdekking dat alles en iedereen met elkaar in verbinding staat. Een werk dat hoop voor de toekomst biedt.

Niburu TV maakte een verslag van de ParaVisie Awards uitreiking, voor het Niburu avondjournaal:

Kende jij deze winnaars al? Vind je dat de awards terecht zijn uitgereikt?

Lees ook:Tweede ParaVisie Awards: breng je stem uit
Lees ook:ParaVisie Awards 2011
Lees ook:ParaVisie Awards uitgereikt
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar
Lees ook:Uitreiking ParaVisie Awards 2012: Wie zijn de spirituele toppers van Nederland?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>