Het eerste Eigentijds Winterfestival

Jawel, de moeder aller holistische festivals heeft een dochter gebaard: het Eigentijds Winterfestival. Workshops, playshops, markt, ligconcerten, lezingen, indoor healing field, dansen. De thema’s zijn zoals altijd ecologie, spiritualiteit en kunst. De sfeer is uiteraard wel anders. Is die in het voorjaar uitbundig en feestelijk, in de dagen tussen Kerst en Nieuwjaar neigen we meer naar inkeer, saamhorigheid en warmte. (Het is natuurlijk niet verboden om daar dan weer uitbundig van te genieten.)

Je kunt het Eigentijds Winterfestival, dat wordt georganiseerd in Centrum Djoj te Rotterdam, naar eigen keuze 1 of 2 dagen meemaken, op 29 en 30 december. Tijdens deze twee dagen worden er voortdurend lezingen en workshops gegeven over energiewerk, intuïtie, moeder aarde, yoga, familieopstellingen, bewustzijn, spiritualiteit en nog veel meer. Ook is er een ligconcertzaaltje, een markt, een Indoor Healing Field waar je voor behandelingen en consulten.
Harmen de Haas, vuurman van het noorden, gaat tijdens het Eigentijds Winterfestival zorgen voor ‘buiten vuur en innerlijke warmte’: “Op de binnenplaats zal ik een buitenvuur brandende houden. Om je aan te warmen, te bezinnen, te beminnen. Om te luisteren naar de stilte, je adem, naar dat wat zich aandient, of voor een goed gesprek. Een vuur om je met een glimlach te verbinden met het grotere.
In de avond kun je genieten van de klanken van nieuwetijds troubadours Paul Vens & Herman Verheijen en van Mantraleraar en meesterfluitist Marc Citroen.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van het Eigentijds Winterfestival op de website.

Kende jij het Eigentijds Festival al? Ga je naar het Eigentijds Winterfestival toe?

Lees ook:Het is weer tijd voor het Eigentijds Festival!
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival
Lees ook:Open dagen in centrum Djoj
Lees ook:Een en al vrouwenenergie op het Lorelei Vrouwenfestival
Lees ook:Meander, st. Healing Touch en Gaia Anca op Open dag Djoj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>