Happinez agenda bij Civas

Bij een schriftelijke cursus van het Civas krijg je nu de Happinez agenda voor 2012 cadeau. en omdat ik zelf erg tevreden ben over de cursussen van Civas (ik heb er inmiddels vier gevolgd) en ook altijd erg blij wordt van de Happinez, wilde ik hier dit nieuws graag even vermelden.

Was je dus al van plan je aan te melden voor een cursus op het gebied van spiritualiteit, coaching, alternatieve geneeswijzen of persoonlijke ontwikkeling, dan zou ik dat nu doen. Tip: Wacht niet te lang, deze actie geldt slechts zolang de voorraad strekt.

Kende jij Civas al? Wat vind jij van dit cursusinstituut?

Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:CIVAS in een nieuw jasje
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien
Lees ook:Nu ook mindfulness bij Civas
Lees ook:Sensitief Ouderschap

1 Reacties // Reageer

One thought on “Happinez agenda bij Civas

  1. Smart formuleren

    Ik ben een groot voorstander van een agenda of meer een notitie boekje. Op die manier kan je namelijk altijd iets opschrijven als het in je op komt. Mensen zijn namelijk nog al vergeet achtig aangelegt haha

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>