Een orgasme dankzij yoga

“Yoga: het maakt je hoofd leeg, brengt je in balans, zorgt voor pure ontspanning én laat je tot een hoogtepunt komen. Steeds meer mensen geven toe een yogasme te beleven. Eindelijk een reden om naar de sportschool te gaan!”, meldt digitaal vrouwenmagazine Ze.nl vandaag. Wist jij dat je een orgasme door Yoga kunt beleven?

Het is overigens niets nieuws, maar het taboe lijkt er niet meer zo te zijn. Steeds meer yogadocenten en -leerlingen geven toe dat het gebeurt. Het is ook niet vreemd, aangezien je tijdens yoga zeer intensief en besuwst met zowel je lichaam als je geest bezig bent. Ook zijn een hoop oefeningen gericht op de bekkenbodemspieren, spieren die het krijgen van een orgasme bevorderen.
Dit orgasme gebeurt dus tijdens de yogales. Geen wonder dat mensen er dan ook niet graag over praten, want dat kan natuurlijk best een beetje genant zijn..
Overigens is ook onderzoek geaan naar het effect van yoga op het seksleven en daaruit blijkt dat door het beoefenen van yoga ook in de slaapkamer meer plezier wordt beleefd.

Lees hier het hele artikel op Ze.nl.

Wist jij dat je een orgasme door Yoga kunt beleven? Heb jij wel eens een yogasme gehad?

Lees ook:Grootste gratis yogales van Nederland
Lees ook:Ski Esprit: Yoga in je Skivakantie
Lees ook:Wereld Yoga Dag 2010
Lees ook:Recept 9: Liefdeslotion van Laurie Cabot
Lees ook:Is yoga schadelijk?

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Een orgasme dankzij yoga

 1. amazonepauline

  Erg leuke woordspeling: Geen wonder dat mensen er dan ook niet graag over praten, want dat kan natuurlijk best een beetje “genat” zijn..
  Of gewoon een typefout?

    /   Reply  / 
 2. Layla Pansier Auteur

  hihi idd erg leuk, maar was een typefoutje ja :)

    /   Reply  / 
 3. Joop

  Whaha zeker al aangrpast? Wel n leuk artikel trouwens. Ik had het al eens eerder gehoord, het was mij ooit door n vriendin in vertrouwen verteld.

    /   Reply  / 
 4. Toontje

  M’n ex vriendin had daar ook last van, ze vertelde dat zij orgasmes door de yogaoefeningen op de lange duur zelf kon bepalen wanneer zij op haar hoogtepunt kwam.

    /   Reply  / 
 5. Inge

  hihi. ‘last’ van? ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>