Een goed (spiritueel) gesprek bij Thermen Lucaya is Oss

Thermen Lucaya in Oss start met een nieuw uniek concept: Een Goed Gesprek. Gasten kunnen voortaan tijdens hun bezoek een sessie boeken met een persoonlijk spiritueel coach. Vanuit de filosofie van reiniging en rust, past dit concept perfect binnen de thermen. De gesprekken zijn bedoeld als ‘inspirerend’ en dienen als een extra dimensie aan het thermenbezoek.
Tijdens het bezoek wordt het lichaam gereinigd van allerlei afvalstoffen. Het ontspant zich en komt tot rust. Thermen Lucaya wil deze rust ook op mentaal niveau geven. De gesprekken duren drie kwartier en de gasten bepalen zelf het onderwerp. Dit hoeven geen zware onderwerpen te zijn.

Thermen Lucaya heeft speciaal hiervoor persoonlijk spiritueel begeleider en gids Ronald van der Heijden (Ripples) en coach Joke Wolters (Con Spirito Coaching) gevraagd. Zij hebben jarenlange ervaring en hun aanpak past perfect binnen de bedrijfsfilosofie van Lucaya.
Ronald werkt vanuit zijn gevoel. Bij hem ligt de nadruk op bewustwording. Om zo een beter inzicht te krijgen in je leven en de betekenis van de mensen om je heen. Hij helpt je om je pure zelf naar boven te halen. Joke werkt vanuit mededogen en inspireert om via bewustwording ontspannen en vol vertrouwen in het leven te staan.

Thermen Lucaya is continu op zoek naar nieuwe diensten voor haar gasten. Zo verzorgt Rini van Vught meditatiecursussen en biedt Petra Roos iedere vrijdag een klanksessies aan. Het welbevinden en de ontspanning van de gasten staat daarbij steeds centraal.

Voor meer informatie, kijk op de website)

(Bron: Dé Weekkrant.nl, via Welness.nl)

Wat vind jij van dit concept?

Lees ook:Yoga en meditatie bij Thermen Holiday
Lees ook:Spiritueel sauna-bezoek
Lees ook:Een sabbatical voor één avond
Lees ook:Vanavond op Indigo Radio: Down To Earth
Lees ook:Interview met Roy Martina op Spiritualiteit.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>