New World Music viert haar 30-jarig jubileum

Het Britse platenlabel New World Music voorziet de wereld al 30 jaar van New Age muziek. De afgelopen jaren zijn de de muziekgenres flink uitgebreid en is het label een gevestigde naam geworden in de wereld van ontspanningsmuziek. Speciaal voor het 30-jarige jubileum is een unieke cd uitgebracht en wordt er dertig dagen lang 30% korting gegeven op de dertig populairste cd’s en dvd’s.

New World Music is een van de oudste New Age platenlabels. Het label verzorgt uitgaven van bekende New Age artiesten zoals Terry Oldfield, Phil Thornton, Medwyn Goodall, Fridrik Karlsson en Llewellyn. Met meer dan 20 verschillende ontspanningsgenres biedt Newworldmusic.nl een van de meest uitgebreide online collecties muziek en films. Populaire genres zijn onder andere muziek met natuurgeluiden, wereldmuziek, muziek voor alternatieve therapieën en muziek voor dieren.

Celebrating 30 years of New World Music
Om het 30-jarige jubileum te vieren is ‘Celebrating 30 years of New World Music’ uitgebracht: een unieke cd die terugblikt op de beste muzieknummers van de afgelopen 10 jaar. De 16 tracks op de cd zijn van bekende en nieuwe New Age artiesten van het afgelopen decennium.
Het jubileum wordt bij de Nederlandse webwinkel www.newworldmusic.nl gevierd met extra voordeel. De online shop heeft gedurende 30 dagen, de 30 populairste cd’s en dvd’s afgeprijsd met maar liefst 30% korting. Tevens is er een actie waarbij men kans maakt op een gratis jubileum cd. Meer informatie over de actie is te vinden op www.newworldmusic.nl/actie.

Lees ook:Prem Joshua in Isala Theater
Lees ook:Inspirerende filmclip van de maand
Lees ook:Greenpeace opent Klimaatvierdaagse
Lees ook:Winnen: cd ‘Short stories’ – Robert Fox
Lees ook:Onkruid viert 30-jarig jubileum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>