Ken jij Little Witch magazine al?

Little Witch magazine is een online tijdschrift dat één keer per kwartaal wordt uitgegeven en gemaakt wordt voor en door Neopagans. Het wordt zowel in het Engels en Nederlands uitgegeven. De herfsteditie is net uit en via twitter kwam ik op de site van dit online magazine terecht. Ik moet zegen: dat viel niet tegen! Uiteraard moet je onder de doelgroep vallen, maar los daarvan is het ook nog eens een heel mooi opgemaakt e-zine waar je digitaal doorheen kunt bladeren.

Elke uitgave van Little Witch magazine richt zich op een nieuw seizoen, “onze gegeneraliseerde ervaringen als Neopagans en interesse in het spirituele. Little Witch magazine richt zich op de manier waarop onze religie en spiritualiteit ons dagelijkse leven beïnvloed en ons gevormd heeft door de jaren”, laten de makers op de site weten. Ik heb het herfstnummer met veel plezier ingekeken en ik vond het dan ook wel een plekje waard op dit blog. Petje af, voor de makers van Little Witch magazine.

Kijk voor meer informatie en de laatste editie van het online magazine, op de website van Little Witch magazine.

Ken jij Little Witch magazine al? Wat vind je ervan?

Lees ook:Nieuw: Yoga magazine
Lees ook:Winkelen bij Heks Online
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Nieuw Heks Online Forum
Lees ook:Heks Online heeft eigen url

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>