Spiritueel Hart brengt spirituele praktijken en activiteiten bij elkaar

Ken jij de website Spiritueel Hart al? Ik kreeg vandaag de eerste nieuwsbrief ervan in mijn mailbox en ik moet zeggen dat ik blij verrast ben door dit initiatief. Spiritueel Hart verzamelt activiteiten op het gebied van spiritualiteit, healing en bewustzijnsgroei in en vanuit Nederland. De website is vanaf eind juli online en het aantal aangemelde praktijken en hun activiteiten groeit gestaag.

Iedereen met een eigen praktijk op spiritueel gebied, of wie activiteiten rond dit onderwerp organiseert kan adverteren op de website. Iedere adverteerder heeft een unieke profielpagina op www.spiritueelhart.nl. Op deze pagina staat een omschrijving, de contactgegevens en eventueel een foto of afbeelding. De profielpagina heeft een uniek webadres met het bedrijfsnaam, zodat deze ook met zoekmachines gemakkelijk vindbaar is.

Het Spiritueel Hart Magazine (ofwel de nieuwsbrief) dat ik vandaag voor het eerst in mijn mailbox kreeg bevatte onder meer nieuws over het verloop van de site, uitgelichtte activiteiten, een column van schrijfster Thérèse van der Veer en een rubriek waarin een van de praktijken die op Spiritueel Hart adverteren wordt uitgelicht.

Zoals ik al zei vind ik het een leuk initiatief om alle praktijken en actviteiten bij elkaar te brengen. Ik vraag me alleen wel af op welke manier deze activiteiten aandacht krijgen bij hun doelgroep, daar de site zelf toch voornamelijk gericht is op de ondernemers zelf.

Overigens kan het geen kwaad om hier achter te komen natuurlijk! En t/m september (alleen deze maand dus nog!) krijg je het eerste jaar gratis een profielpagina op Spiritueel Hart. Lees er meer over op de website.

Kende jij de website Spiritueel Hart al? Wat vind jij van dit initiatief?

Lees ook:Vandaag gaat de praktijk van Blog-redactie van start
Lees ook:Uitslag poll: Wat vind jij van Live Earth Day?
Lees ook:Maak kans op een gratis droomduiding
Lees ook:Een echt netwerk voor spirituele ondernemers
Lees ook:Nieuwe site voor Magische Spirituele Reizen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Spiritueel Hart brengt spirituele praktijken en activiteiten bij elkaar

 1. Inge

  Super initiatief. Misschien kunnen de mensen achter de schermen van de site antwoord geven op de vraag of en hoe de praktijken worden gepromoot bij mensen die zoeken naar een bepaalde praktijk of activiteit? Wordt de nieuwsbrief alleen naar andere leden gestuurd of kun je je ook ‘los’inschrijven?
  Grotejes, Ing

    /   Reply  / 
 2. Myra

  Dank je voor je reactie!
  De nieuwsbrief is voor iedereen, dus zowel praktijken als bezoekers van Spiritueel Hart. Je kunt je inschrijven via de website.
  De komende maanden wordt de website gepromoot in diverse landelijke tijdschriften, die zich richten op spiritualiteit en bewust leven.

    /   Reply  / 
  1. Inge

   Wow, wat leuk dat er door de site zelf wordt gereageerd (neem ik aan:-) ) . Hartstikke gaaf, zo tonen jullie betrokkenheid! En je antwoord is ook goed haha, ik ben ‘om’!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>