Tijdschrift Vorm&Leegte wordt: BoeddhaMagazine

Het kwartaalblad van Uitgeverij Asoka heeft een nieuwe naam: BoeddhaMagazine. Inhoud en vormgeving hebben een facelift gekregen. BoeddhaMagazine (voorheen Vorm&Leegte) wil een zo breed mogelijk publiek kennis laten maken met het boeddhisme als inspiratiebron voor de moderne westerse mens. BoeddhaMagazine is een blad met aandacht voor compassie, creativiteit, duurzaamheid, lichamelijke en geestelijke gezondheid, meditatie en persoonlijke groei. Hét blad voor wie bewust in het leven staat en een warme belangstelling heeft voor welzijn, levensbeschouwing, zingeving en gezondheid. Het brengt vier keer per jaar nieuws, informatie, interviews met boeddhistische leraren, kunstenaars en beoefenaars, praktische oefeningen en teksten die aanzetten tot inzicht en een meer aandachtige manier van leven.

BoeddhaMagazine verschijnt vier keer per jaar en is verkrijgbaar als abonnement en in de losse verkoop bij 80 boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Kennismaken met BoeddhaMagazine kan door middel van een proefabonnement. Je kunt BoeddhaMagazine bovendien volgen op Facebook en Twitter.

Over het bedrijf
Uitgeverij Asoka is gespecialiseerd in boeddhisme en aanverwante Oost-West thema’s en geeft jaarlijks ongeveer 15 nieuwe boeken uit. Asoka is tevens verantwoordelijk voor de verkoop van de tv-programma’s van de Boeddhistische Omroep (BOS) op dvd. BoeddhaMagazine is de voortzetting van Vorm&Leegte (daarvoor Kwartaalblad Boeddhisme, tot 2003 een uitgave van de Stichting Vrienden van het Boeddhisme).

Klik hier om meer te lezen over BoeddhaMagazine.

(Bron: ANP)

Kende jij het tijdschrift Vorm&Leegte al? Wat vind je van de nieuwe naam?

Lees ook:Boeddhistische Omroep heeft steun nodig
Lees ook:Boeddhisme Festival in Leiden
Lees ook:Bodhitv op zoek naar versterking
Lees ook:Geld op Bodhitv
Lees ook:Boeddhistisch Filmfestival 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>