Susan Smit over de mystieke kant van zwangerschap

Na haar eerste boek ‘Heks’ heeft schrijfster Susan Smit eigenlijk nooit meer stil gezeten. Er kwamen steeds weer nieuwe boeken van haar uit, over uiteenlopende onderwerpen, maar altijd met een vleugje magie en/ of spiritualiteit. Zo ook haar laatste boek: ‘Zwanger met lichaam en ziel’. Susan Smit is nu moeder van een dochtertje, Linde. Toen ze in 2010 zwanger werd kwam ze er achter dat er weinig te lezen viel over de mystieke kant van zwanger zijn en dat miste ze in de enorme collectie boeken die er al bestaat over het onderwerp zwangerschap. En Susan zou Susan niet zijn als ze dat gemis niet zelf in zou vullen met een eigen boek, dat eind juni in de winkels verscheen.

“Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen”, vertelt het boek. “Zwanger met lichaam en ziel inspireert lezers om hun kinderwens, conceptie, zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een bewuste manier te benaderen: niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk en spiritueel vlak.”`

Volgens de schrijfster hoef je geen spiritueel persoon te zijn om haar laatste boek te willen lezen. “Iedereen die de periode van zwangerschap wil verrijken kan er inspiratie in opdoen”, vertelt ze in een kort interview aan margriet. En daar kan ik haar gelijk in geven. Elke moeder weet immers hoe een zwangerschap en het krijgen van een kind jouw kijk op het leven, op de wereld, kan veranderen. Een zwangerschap is op zichzelf al een heel spirituele ervaring.

Meer weten over Susan Smit of haar boeken? Neem dan een kijkje op haar website.

Lees ook:Unieke, eenmalige lezing over Spiritualiteit & Zwangerschap
Lees ook:Happinez en de Bijenkorf organiseren signeersessie met Susan Smit
Lees ook:Lezing Susan Smit over ‘De Zweefmolen’
Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:Donderdag lezing Susan Smit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>