Lezing en workshop Caroline Myss

Caroline Myss komt na meer dan tien jaar terug naar Nederland voor een lezing en een workshop op 10 en 11 september, laat Diep Magazine weten. Myss is expert op het gebied van menselijk bewustzijn, spiritualiteit en mystiek, gezondheid, energiegenezing en de wetenschap van intuïtieve geneeskunde.

Haar lezing zal gaan over ‘Sacred Contracts’. “Myss gelooft dat iedereen geleid wordt door een Heilig Contract, gemaakt door onze ziel voordat we geboren werden”, zegt Diep Magazine hierover. “Elke relatie vertegenwoordigt een individueel Contract dat deel uitmaakt van het gehele Heilige Contract en kan vereisen dat je op een bepaald moment op een bepaalde plaats bent met een bepaald persoon.”

De lezing vindt plaats op 10 september 2010 en wordt gevolgd door de workshop ‘Healing Beyond Reason’ op 11 september. tijdens deze workshop introduceert Caroline Myss ‘Genezen door Genade’.

Meer weten? Lees hier het artikel op Diep Magazine.

Lees ook:Lezing en workshop Lynne McTaggart
Lees ook:Healing bij dieren in opkomst
Lees ook:Caroline Tensen over Medium Sarina
Lees ook:Driedaagse Workshop Heilige Merkaba Technieken
Lees ook:Tweede Maria Magdalena Festival

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lezing en workshop Caroline Myss

  1. Layla

    Nee Monique, een psychose is een aandoening, daar zijn ook behandelmethodes voor…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>