Mens en Spirit over Verkiezingsuitslag

Lea Manders van de Partij voor Mens en Spirit heeft haar kiezers via een e-mail laten weten wat hun reactie is op de verkiezingen van gisteren. Morgen vind er een telefonisch interview met haar plaats, maar tot dan hebben jullie alvast iets te lezen;) :

“Lieve meestemmers en sympathisanten,

Misschien zijn jullie net als wij een beetje teleurgesteld naar bed gegaan en opgestaan.
Wat zou het geweldig geweest zijn om een Kamerzetel te behalen. En dát binnen 3 maanden tijd, vanaf het moment dat het kabinet viel eind februari tot de verkiezingen op 9 juni.

Bestuur en leden hebben eind april besloten om mee te gaan doen met de verkiezingen. We wisten dat het zeer kort dag was maar we zagen het als een manier om ons neer te zetten en ons bekend te maken met wel degelijk een serieuze kans. Dat is gelukt! Er hebben door het gehele land zo’n 20.000 mensen op ons gestemd, uit volle overtuiging. Overal hebben we stemmen gehaald. Ook in verhouding tot de andere nieuwe partijen hebben wij het uitstekend gedaan.

Het is een enorme prestatie om dat als nieuwe partij neer te zetten: in zo’n kort tijdsbestek met weliswaar een groot en zeer enthousiast team maar met een beperkt budget en met de economie als overwoekerend verkiezingsthema. Wij hebben daarnaast ook sterk de indruk dat veel, heel veel mensen uiteindelijk toch strategisch hebben gestemd. Daar hebben vermoedelijk meer partijen last van gehad.

Gisteravond zijn we in Den Haag en Groningen bij elkaar geweest. En ondanks de teleurstelling waren we erg trots op elkaar en onze stemmers. De sfeer was warm en vreugdevol. De intense en positieve samenwerking tussen ons allemaal gaf een diepe verbondenheid. Wij voelen ons rijper en krachtiger. De basis is gelegd en we hebben met zijn allen Mens en Spirit op de kaart gezet. Daarbij wordt het deze keer een merkwaardige formatie en wellicht staan we over een jaar alweer in het stemhokje. Wij bouwen dus door en gaan verder met politiek vanuit het hart.

Met warme groet en zeer hartelijke dank aan alle teams, leden, sympathisanten en stemmers!

Lea Manders”

Wil je meer weten over de Partij voor Mens en Spirit, dan kun je uiteraard een bezoek brengen aan de website, www.mensenspirit.nl.

Vind jij het ook tijd voor een spirituele politiek? Waar heb jij op gestemd?

Lees ook:Interview Partij voor Mens en Spirit over verkiezingen 2010
Lees ook:Politieke partij met spirituele grondslag
Lees ook:Spiritualiteit in de Tweede kamer
Lees ook:Win het Handboek Mind, Body & Spirit!
Lees ook:Mieke Zomer is medium van het jaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mens en Spirit over Verkiezingsuitslag

  1. Pingback: Interview | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>