Len Branson valt in voor Susan Smit bij Moondance

Op zaterdag 21 mei is er weer een Rishis Moon Dance Party – laatste kwartier – in de Westerliefde te Amsterdam. Voorafgaand aan de party een interview met Len Branson over zijn project en boek Superwise ME en een dansmeditatie van Maneesha. Let op: de lezing met Susan Smit is wegens omstandigheden gecanceld.  De rest van het programma is ongewijzigd. Tickets zijn tot vrijdag 13.00 uur met korting online verkrijgbaar!

Len Branson, alias Len Doens, stond al langer op het lijstje van Rishis, maar door onvoorziende omstandigheden is de lezing van Susan Smit gecanceld en zal hioj morgen al langskomen bij de Moondance! Wat bezielt een 40-jarige Vlaamse muziekredacteur van het Nederlandse Radio 1 en ex-programma directeur van TMF om een groot gedeelte van zijn spaar-centjes te stoppen in een internationaal & multimediaal spiritueel experiment? Wat gebeurt er als je 100% luistert naar je hart en je gevoel volgt? Werkt de wet van aantrekkingskracht echt? Hoe zit het met The Secret? Welke rol speelt Oprah Winfrey in het verhaal?

Er is een nieuwe tijd aangebroken, waar we niet meer om de waarheid heen kunnen. Gehechtheid aan materie creëert een onzekerheid in onze constant veranderende maatschappij aldus Lucia Rijker die betrokken is geraakt bij het project Superwise ME! Superwise ME! geeft je de mogelijkheid om weer in contact te komen met die zuivere stem van wijsheid in jezelf. Len Branson zal vertellen over zijn leven en zijn project Superwise ME in een interview met Saskia Beugel. Aan het eind van het interview zal Len Branson een bijzondere Angel Reading ontvangen van een van de ´wijzen´ uit zijn project Angelreader Cok van der Lee. Na  het interview is er de mogelijkheid tot vragen vanuit het publiek en zal Len signeren.

Na het interview is er ook een dansmeditatie met Fraukje Hagenaars (Maneesha) Explore your Body based on Osho. Om 22:00 uur begint de Moon Dance & Lounge met DJ Kareem Raihani, met massages (Rebalancing, Thai Yoga Massage, Stoelmassage) en consults (Angel Reading, Tarot Reading, Aura Soma, Mayaconsult).

Voor meer informatie en het boeken van tickets kun je kijken op de website van Rishis.

Lees ook:WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!
Lees ook:Winnaar Rishis Full Moon Party Valentijnsdag
Lees ook:Susan Smit op Rishis Full Moon Party
Lees ook:Full Moon Party in december
Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Len Branson valt in voor Susan Smit bij Moondance

  1. yashodara

    ik was eens een bewoner van Oshoos Commune in Amsterdam….heb de meester gezien in rajneesh puram….was daar zo alleen ….ik was alleen zielsgelukkig als ik in darshan zat…of wandelde in de natuur daar.Nu vele jaren later is osho nog steeds mijn beste raadgever alhoewel ik nergens meer bij aangesloten ben…en n u datgene in praktijk breng wat ik van hem leerde.Toen ik dit alles las kwamen er weer herinneringen boven, en ben ik benieuwd hoe het hede ten dage toegaat in de Oshowereld…..ben al heel lang niet in staat geweest dingen te bezoeken en voel nu dat ik het best fijn zou vinden me weer te openen voor datggene
    namaste
    yasho

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>