Nieuw boek Annemarie Postma over gezondheid

Volgende maand verschijnt er weer een nieuw boek van Annemarie Postma, ‘Ziels Gezond: Een spirituele kijk op gezondheid, ziekte, lichamelijke beperkingen en gewichtsproblemen’. Wat betekent écht gezond zijn? Wanneer zijn we gezond? En, is het gezond zijn wel hetzelfde als de afwezigheid van lichamelijke ongemakken en ziekte?  In ‘Ziels Gezond’ slaagt bestsellerauteur Annemarie Postma er opnieuw in om met een zeer verrassende kijk te komen op een onderwerp dat ons allemaal aangaat: gezondheid.

Annemarie zit al dertig jaar in een rolstoel en ervaart aan den lijve dat ziekte geenzins je kansen op geluk, liefde en succes hoeft te verstoren. Zij weet als geen ander dat fysieke beperkingen nog niet betekenen dat je beperkt bent in je potentieel, en daardoor is de schrijfster een rolmodel en bron van inspiratie voor velen.  

Annemarie Postma (1969) is auteur van boeken als ‘Ik hou van mij’, ‘Het lichaam is perfect’, ‘The Deeper Secret’, ‘The Deeper Secret of Love’ en ‘Ziels Eigenwijs’. Met deze boeken heeft ze inmiddels al honderdduizenden lezers mogen bereiken.
Na de fantastische ontvangst vorig jaar van de Nederlandse bestseller ‘The Deeper Secret’ (er werden van dit boek ruim 35.000 exemplaren verkocht) in de UK, VS, Canada, Australië, Italië en Korea, zijn de rechten van het boek nu ook verkocht aan Duitsland en India. Ook ‘Ziels Eigenwijs’ zal in het voorjaar 2011 in de UK, VS, Canada en Australie verschijnen onder de titel ‘The power of no nonsense spirituality’. “Annemarie begint Nederlands meest inspirerende exportproduct te worden!” aldus A.W. Bruna Uitgevers.

(Bron: A.W. Bruna Uitgevers)

Lees ook:Win het nieuwe boek van Annemarie Postma!
Lees ook:Shortlist Beste Spirituele Boek 2016 bekend
Lees ook:Roy Martina: “The Secret is niet voor iedereen”
Lees ook:Cadeautje van Roy Martina om crisis tegen te gaan
Lees ook:Boek: ‘De hemel op aarde’ (advertentie)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuw boek Annemarie Postma over gezondheid

 1. Karla

  Interessant, ik ben benieuwd naar het boek!

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Win het nieuwe boek van Annemarie Postma! | Spiritualiteit

 3. john jansen

  zit er mooi uit heel benieuwd

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>