Wintersport retreat

De spirituele zomervakanties kennen we al. Maar nu kun je ook je wintersportvakantie combineren met meditatie, yoga en andere spirituele en ontspannende bezigheden. Een goed idee? Of gaan we alleen op wintersport om te skien of te snowboarden?

De Snow retreat is een ander soort winter-sportvakantie, die voor iedereen wat te bieden heeft. Het biedt een combinatie van fysieke inspanning met skiën, boarden, langlaufen, wandelen, rodelen en dergelijken, met ontspanning van body & mind door middel van yoga, dans, massage en sauna. Een week heerlijk genieten van prachtig besneeuwde bergen met daarbij aandacht voor balans tussen lichaam en geest. Wat wil een mens nog meer?

Fit body & Mind biedt zo’n weekje Snow Retreat aan van 27 februari tot 7 maart. Meer weten? Klik hier.

Lees ook:Nieuwe levenskracht opdoen in de herfstvakantie
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:8 dagen aandacht voor body & mind
Lees ook:Yoga & dans festival Venwoude
Lees ook:Spiritueel sauna-bezoek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wintersport retreat

  1. Daan

    Kijk eens op courseclick.nl, je kunt daar vrijetijdscursussen, workshops en themareizen gratis promoten. Het is een handige en gebruiksvriendelijke site en je kunt er net zo veel activiteiten op plaatsen als je wilt. Succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>