Paranormaal-blog voor de slachtoffers van Haiti

Mijn collega Isabel van Paranormaal.blog.nl heeft via haar site de mensen met een spirituele of paranormale praktijk opgeroepen om mee te helpen aan een actie voor de slachtoffers van Haiti. En omdat ik dat natuurlijk wil steunen, plaats ik haar oproep ook hier op dit blog. Wie doet er mee?

De oproep: 

Emiel deed een oproep om iets samen te doen en Liesbeth van Dijk opperde een actie organiseren in het midden van het land. Nu zit ik mezelf ook af te vragen hoe wij het paragilde van Nederland een actie op touw kunnen zetten voor de grootste ramp ooit volgens de VN.

Her en der worden er allerlei acties opgezet, worden er Stichtingen in het leven geroepen maar ze komen allemaal uiteindelijk wel uit bij OF de Samenwerkende hulporganisaties of echt lokale Stichtingen in Haiti die we in Nederland ook hebben. Denk bijvoorbeeld weeskinderen, scholen en kleinschalige projecten.

Rest voor ons de vraag hoe wij onze krachten kunnen bundelen ineen om een goed bedrag bij elkaar te krijgen voor Haiti. Is het mogelijk iedereen belangeloos mee te laten doen op een grote beurs? Waar tout Holland verzameld is om gratis readingen te geven, met 1 vaste entreeprijs en een consultprijs van zeg Euro 10,00 dat allemaal rechtstreeks naar Giro 555 gaat? Ik denk dat het kan. Mail me op [email protected] met suggesties of bereidheid mee te doen en dit te organiseren in bijvoorbeeld Utrecht.

Lees ook:Paranormaal-blog in opstand voor paragnosten
Lees ook:Vervolg actie Poolpixels van WNF
Lees ook:Doe wat voor een ander!
Lees ook:Meditatie als kunstproject
Lees ook:Oefening 17: Neem een energie-douche

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Paranormaal-blog voor de slachtoffers van Haiti

  1. Karla

    Goeie actie!

      /   Reply  / 
  2. Paula

    Zeker weten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>