Onkruid over intuitie

onkruid192intuitieDe nieuwe Onkruid staat in het teken van intuitie. Onder andere doordat medewerkster Carolina Bont afscheid neemt van het blad, wordt er stilgestaan bij de snelgroeiende populariteit van intuïtie.
Op de cover van het tijdschrift stasat Kluun, de schrijver van het officiële essay van de Maand van de Spiritualiteit.

In Onkruid 192, die vanaf deze week in de winkels ligt, staat dan ook een groot interview met Carolina Bont, die de lezers nog een laatste keer adviseert op het kruisvlak van balans en gevoel.

Ook aan opleidingen en cursussen op het gebied van intuitie wordt er aandacht besteed. Onkruid kijkt naar het aanbod en praat met enkele leidende intuïtiedocenten over de kneepjes van hun vak.
Een dagje meelopen met een beginnerscursus intuïtieontwikkeling betekent vooral ‘aarden’ en tot jezelf proberen te komen. Want alleen op die manier kun je contact maken met je ‘innerlijke stem’ en leer je de kracht ervan kennen. Intuïtie begint immers met vertrouwen in jezelf en afstand nemen van je oude vooroordelen over mensen en situaties.

Vanaf het nieuwe nummer van Onkruid worden de lezers verblijd met ‘Crystal Grids’. Dit is een set energierijke natuurstenen en kristallen die speciaal zijn uitgezocht om elkaars werking te stimuleren. En dankzij de duidelijke instructie leer je snel je eigen, persoonlijke grid leggen. Ter inspiratie en versterking. De eerste Crystal Grid van Onkruid heeft natuurlijk als thema “Intuïtie”.

(Bron: Nieuwsbrief Onkruid)

Lees ook:Heeft jouw intuïtie je geholpen?
Lees ook:‘Een nieuwe werkelijkheid’ van Carolina Bont
Lees ook:Onkruid in het teken van ayurveda
Lees ook:Intuitie maakt gelukkiger
Lees ook:Tijdschrift Onkruid vernieuwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>