Vanavond op Indigo soulstation: Loslaten

Loslaten is een belangrijk thema in het leven van Petra Buis. Loslaten gaat gepaard met angst en pijn, maar als je er doorheen bent dan ontdek je een wereld van mogelijkheden. Petra Buis vertelt vanavond om 20.00 uurover haar manier van loslaten in een uitzending van De LotusVijver op Indigo Soulstation.

Een grote oefening in loslaten had Petra toen ze haar elf jaren durende relatie beëindigde. Ze kwam erachter dat ze niet zichzelf kon zijn en dat ze leefde volgens de verwachtingen van haar partner. Dat koste veel energie. Maar het vergde toch ook veel moeite om de knoop door te hakken, want de toekomst was onzeker. De angst en pijn waren op een gegeven moment weg, alsof er een knop was omgedraaid en ze kon haar beslissing nemen.

Petra ontdekte dat we onszelf gevangen houden in denkpatronen en daardoor niet echt bij onszelf kunnen komen. Loslaten van die denkpatronen geeft erg veel vrijheid. Zo heeft ze onlangs zich laten inschrijven in een andere gemeente om eventueel te kunnen verhuizen. Ze vertelt dat deze inschrijving een stap is om los te komen van haar huidige woonplaats, waarover ze dacht dat ze niet los te branden was.

Als je niet verlangt dan kan je van alles wat op je pad komt onbevangen ontvangen en ervan genieten, is de levensfilosofie van Petra Buis. Dit komt door een groot vertrouwen wat ze in de laatste jaren heeft ontwikkeld, een vertrouwen dat het wel goed komt!

Heb je vanavond geen tijd om te luisteren? Dan kun je de uitzending later altijd terugvinden in het archief van Indigo Soulstation.

Heb jij moeite met loslaten?

(Bron: nieuwsbrief Indigo Soulstation)

Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten?
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:Kerst vieren met Indigo Soulstation
Lees ook:Vanavond YHRA-lezing op Indigo Soulstation

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanavond op Indigo soulstation: Loslaten

 1. Sara

  Wanneer je de toekomst hoort… dan zie je meer en meer NIET LOSLATEN.
  De economie MOET draaien en KOOPkracht MOET omhoog.
  Wat betekent loslaten?
  Is ‘t doodgaan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>