Politieke partij met spirituele grondslag

Er is in deze tijd behoefte aan een vernieuwende politieke stroming, die een andere dimensie toevoegt aan de huidige politiek. Met deze gedachte ontstond ‘Mens en Spirit’, een nieuwe politieke partij. “Er is behoefte aan een politiek op spirituele grondslag,” zegt deze partij.

‘Mens en Spirit’ gaat voor politiek vanuit het hart. De partij denkt hiermee aan te sluiten op de wens van veel Nederlanders: er moet een geheel andere wind gaan waaien. “Dat willen wij doen met SPIRIT en dat betekent voor ons: spiritueel, maar met humor, met inspiratie en overtuiging,” laat de partij op haar website weten. “Wij denken en voelen dat het ook anders kan en hopen een alternatief te kunnen bieden voor een eenzijdige materieel rationeel gerichte cultuur en politiek.”

Lees ook:Spiritualiteit in de Tweede kamer
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van juni 2009
Lees ook:Interview Partij voor Mens en Spirit over verkiezingen 2010
Lees ook:Mens en Spirit over Verkiezingsuitslag

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Politieke partij met spirituele grondslag

  1. Sara

    Ja, een spirituele site… maar geen pis-rit hé!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De spirituele hoogtepunten van juni 2009 | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>