Denk mee over het klimaat

Nederland heeft antwoorden nodig – wat betreft de huidige economische crisis, maar ook wat betreft ons klimaat. Mede daarom is er 21 minuten.nl, het grootste online-opinieonderzoek van Nederland. Op dit moment staan de huidige economische situatie en het klimaat centraal in de vragen. Al ruim 72.000 mensen lieten hun stem horen.

Eind dit jaar worden op de grote Klimaatconferentie van de Verenigde Naties in Kopenhagen nieuwe internationale afspraken vastgelegd om klimaatverandering terug te dringen. Het standpunt van de Nederlandse regering is volgens het Wereld Natuur Fonds op dit moment zeker nog niet stevig genoeg. Om gevaarlijke opwarming van de aarde tegen te gaan moet Nederland in 2050 de CO2-uitstoot met 80% hebben teruggedrongen. Het kabinet wil op dit moment nog niet verder gaan dan 50%. Laat je stem horen en draag bij aan het maatschappelijke debat.

21 minuten.nl is een onafhankelijk initiatief van De Publieke Zaak en McKinsey & Company, samen met een groot aantal andere partners. De mening van Nederland over het klimaat wordt later deze maand bekend gemaakt en onder andere gepresenteerd aan het kabinet. Denk mee en doe mee op www.21minuten.nl.

(Bron: WNF nieuws)

Lees ook:Greenpeace opent Klimaatvierdaagse
Lees ook:1 februari grootsschalige actie tegen klimaatsverandering
Lees ook:Training Business spiritualiteit
Lees ook:Verkiezing Beste Spirituele Boek 2015
Lees ook:Meditatie bewezen effectief tegen depressie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>