Alana: nieuw platform voor nieuwetijdskinderen

Met de oprichting van stichting Alana eind april 2009 hebben de nieuwetijdskinderen een nieuw platform gekregen waar zij hun ervaringen en inzichten kunnen delen. De naam Alana betekent ‘bron van licht en liefde’. Alana helpt nieuwetijdskinderen hun plek in de maatschappij te zoeken zonder zichzelf anders voor te doen dan ze zijn. De idealen zijn groot.

De stichting wil nieuwetijdskinderen ondersteunen bij hun ontwikkeling en hen bevestigen in hun spirituele bewustzijn. De stichting wil ook spiritueel bewustzijn realiseren bij kinderen en in het onderwijs. Zij wil kinderen bewustmaken van hun spirituele oorsprong en ze ondersteunen in het uitvoeren van hun specifieke opdracht voor de aarde en de mensheid.

Oprichtster Ilse de Boer -zelf nieuwetijdskind- werkt als beeldend kunstenaar met de kinderen. In workshops laat zij hen ontdekken met welke kleuren zij hun gevoelens en ervaringen kunnen vertellen. deze methodiek is geënt op een diep geloof dat de ontwikkeling van creativiteit het associatievermogen, oplossingsvermogen, uitdrukkingsvermogen vergroot en zelfbevestiging geeft. Via de bestuurster Karin van der Lee die werkzaam is als adviseur bij de Rodin groep is kennis over de onderwijswereld ook bij Alana voorhanden. Het is de bedoeling om van daaruit projecten op te zetten die in te passen zijn in het reguliere onderwijs.

(Bron: Nieuwsbrief Onkruid)
(Bron illustratie: Amara Fotografie)

Lees ook:Kinder meditatie-cd van Rob van der Wilk
Lees ook:Stichting Spirituele Gids in Oosterhout voor toegankelijkheid spiritualiteit
Lees ook:Nieuwe cursussen van de Heksenketel
Lees ook:3 juni: Workshop Vrouwenkracht
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van mei 2009

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Alana: nieuw platform voor nieuwetijdskinderen

  1. Karla

    Leuke foto! :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>