Paasconcert ‘Sound of Creation’

Aanstaande zondag organiseert Tempelstralen een paarconcert met Briony van den Bussche, Michel Bouts, Patrik Niels & Fabienne Huygen. Het concert bestaat uit hun stemmen en tal van etnische instrumenten, die je mee nemen op een reis door de natuurelementen.

“Je zult een bad van klanken en godinnendansen ervaren,” laten de muzikanten weten. “Deze Godinnendansen zijn vrouwendansen uit oost en west vol magie en rituele elementen waarbij je helemaal wordt ondergedompeld in sferen van oude tempels, schoonheid, sensualiteit en mystiek.”

Het klanconcert vindt plaats in het Belgische Berchem. Als je de reis door de natuurelementen wilt ervaren, kunje je aanmelden via de website van Tempelstralen, waar je ook terecht kunt voor meer informatie.

Lees ook:Soundhealing in Deurne
Lees ook:Kom in de energie van het moment met Chrakra-dans
Lees ook:De Godin ervaren op Kreta
Lees ook:De energie van Isis en Osiris ervaren tijdens verwendag
Lees ook:Spirituele verwendagen in Belgie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>