Transformational Breathing en Geert Kimpen in Qir

Aanstaande woensdagavond is er weer een uitzending van Qir op Indigo Soulstation. Dit keer zijn Geert Kimpen en Tom van Hijstee te gast.

Tom van Huijstee geeft persoonlijke ademsessies in de vorm van Transformational breathing. Dit is op dit moment een van de meest natuurlijke en meest effectieve zelfhelingsmethodes die er bestaan.
Negentig procent van de mensen gebruikt slechts dertig procent van zijn ademcapaciteit. De meesten krijgen dus veel te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken.
Als je iets eng vindt, houd je je ademhaling vast. Het vasthouden van je adem kost enorm veel energie. De ademhaling is dus een goede graadmeter voor waar blokkades zich in je lichaam bevinden. In een transformational breathing ademsessie worden de gesloten gebieden geopend en de ademhaling verruimd. Ik heb het zelf wel eens mogen meemaken en , hoewel het wel even wennen was, was het zeker de moeite waard.

Geert Kimpen kenen we natuurlijk vooral van zijn boek ‘De Kabbalist’.Voor het tijdschrift Happinez schreef hij een boekje rondom het Happinez-thema’rijkdom, met de totel ‘Hoe maak ik goud van mijn leven?’. Hierin beschrijft hij de 7 alchemistische levensprocessen die jouw leven in goud veranderen.

Het programma Qir, wordt woensdagavond van 21:00 tot 22:00 uur uitgezonden via Indigo Soulstation.

Lees ook:Vanavond: Daisha interviewt Geert Krimpen op Indigo Radio
Lees ook:Kosmische wetten in Yore
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:YouTube kantaal voor Indigo Soulstation
Lees ook:Binnenpret op de Indigodag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>