Eckhart Tolle is online

Zelf gebruikt hij geen e-mail, maar hij heeft nu wel zijn eigen website. De spirituele leermeester Eckhart Tolle is sinds kort op het web te vinden, te zien en te beluisteren.

Op de site EckhartTolle.com kun je terecht voor informatie over Tolle, zijn boeken en evenementen. Daarnaast is er EckhartTolle TV! Tolle zal vanaf dit voorjaar elke maand een nieuwe uitzending maken, waarin zijn denkbeelden over spiritualiteit, levensbegeleiding, meditatie, het destructieve Collectieve Bewustzijn, etc. besproken worden.

Uiteraard tref je op de website van Eckart Tolle ook een webshop aan, waar je boeken, cd’s, inspiratiekaarten en kalenders kunt kopen. Ook zijn er, tegen een vergoeding, audio- en videafragmenten te downloaden.

(Bron illustratie: EckhartTolle.com)

Lees ook:De spirituele hoogtepunten van februari 2009
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:WIN: ‘Dier en Nu’ van Eckhart Tolle
Lees ook:Christenen en boeddhisten praten samen over het nut van mediteren
Lees ook:Essentiële Meditatie

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eckhart Tolle is online

  1. Antonio D

    Hij spreekt over thuiskomen bij jezelf, waar is dat? Tolle blijft steken in vage beweringen, waarbij iedereen kan invullen wat hij zelf wil. Het klinkt nogal zweverig, en heel dwangmatig wat hier gebeurt. Want wat is spiritualiteit? In de lilaca wordt heel duidelijk aangegeven wat er onder al deze dingen wordt verstaan, maar Tolle is een gids die zijn wegenkaart niet al te goed kent en maar een beetje in het wilde weg redeneert. Althans, daar lijkt het erg op.

      /   Reply  / 
  2. Evert

    Eckhart Tolle is in mijn believing niet zweverig, maar dat zal allicht te maken hebben met de eigen ervaring. Ik werk met Gestalttherapie en gewaar zijn middels de eigen zintuigen en dan is veel herkenbaar. Thuis komen bij jezelf en uit het denkhoofd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>