Kerst vieren met Indigo Soulstation

De energie van deze Kerst lijkt helemaal gericht op het naar binnenkeren, het licht in jezelf ontdekken, de geschenken in jezelf ontdekken, geboorte van je kracht in jezelf ontdekken… Dat is ook de boodschap van Indigo Soulstation. Dit spirituele radiostation neemt haar luisteraars deze kerstdagen mee op reis..

Vanavond tijdens kerstavond draait Evita kerstliederen in haar programma Evita’s wereld en in plaats van QIR is er vanavond een verrassingsuitzending van Guus Lieberwerth, speciaal voor de kerst.

Om 22:00 uur presenteert Elly de Lezenne Coulander vanavond een extra lange Kerstaflevering van het sjamanistisch programma Yore.

Tijdens eerste en tweede kerstdag wordt er op Indigo soulstation kerstmuziek gedraaid, van onder anderen Enya en Celtic Woman. Ook zijn er kerstverhalen en kerstwensen. Om 22:00 uur, na het Kerstdiner, start live de Daan en Guus Show.

Voor meer informatie over Indigo Soulstation en om de programma’s te beluisteren, surf je naar de website van Indigo Soulstation.

Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen
Lees ook:Kosmische wetten in Yore
Lees ook:Vanavond YHRA-lezing op Indigo Soulstation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>