Parahulpzoekgids.nl verder uitgebreid

De website van parahulpzoekgids.nl is weer uitgebreid. De site, waar mensen met een eigen praktijk kunnen adverteren en mensen die op zoek zijn naar bepaalde therapieen of behandelingen makkelijk kunnen zoeken, is nu voor beide partijen een stuk overzichtelijker geworden.

De advertenties op parahulpzoekgids.nl worden nu overzichtelijk in beeld gebracht. Er is nu bijvoorbeeld ook een mogelijkheid voor de praktijkhouder om een aparte link in de advertentie op te nemen met een uitgebreide beschrijving van wie de praktijkhouder is en wat zijn of haar achtergrond is, eventueel gecombineerd met een foto.

Ook voor de bezoekers is parahulpzoekgids.nl overzichtelijker geworden. Het is makkelijker om in een minimaal aantal klikken de gewenste therapeut of praktijk te vinden, evenals cursussen en workshops. Daarnaast is er een paranormale/ spirituele agenda waarop evenementen en beurzen per regio te vinden zijn.

Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?
Lees ook:Jouw praktijk op Spiritualiteit.blog.nl?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>