Ontdek je Karma met Tarot

Altijd al de basiskneepjes van detarot willen leren? Luister dan de komende weken op dinsdagavond naar Indigo Soulstation. Vanavond is de eerste uitzending van een driedelige tarotcursus te beluisteren in het programma 'Daisha's Spirituele Entertainment Live', met Daisha Bol en Sander de Wijs. Het onderwerp van vanavond: Ontdek je Karma met Tarot.

Drie weken achter elkaar geeft Daisha haar luisteraars een Inwijding in Tarot. "Daarbij worden je krachten, mogelijkheden en kwaliteiten zichtbaar. Deze zullen je tot steun zijn bij het oplossen van je problemen," vertelt de presentatrice van Indigo Soulstation. "Het geeft je inzicht in je kwaliteiten, mogelijkheden, levenslessen. Inzicht in je relaties, je heden, verleden en je toekomst!"

De uitzending van vanavond heet 'Ontdek je Karma met Tarot' Daisha laat de luisteraars hun persoonlijke levensdoel ontdekken aan de hand van de tarotkaarten. Ambities en kwaliteiten worden hierbij zichtbaar.

Tijdens de uitzending, die van 21:00 tot 22:00 uur duurt, kun je via de chat op de website van Indigo Soulstation vragen stellen.

Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten?
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Vanavond op Indigo soulstation: Loslaten
Lees ook:In contact met de Akasha Kronieken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>