De wereld verbeteren via de radio

Aanstaande zaterdag 31 mei is er een zes uur lang durende radiouitzending te beluisteren op het internet, georganiseerd door EnlightenNext. De bedoeling hiervan is de luisteraars meer bewust te maken van wat er aan de hand is op onze wereld. Onder anderen Deepak Chopra komt tijdens de uitzending aan het woord.

Tijdens de 'wereldverbeterende' uitzending gaat Andrew Cohen in gesprek met Ken Wilber en Deepak Chopra en er zullen diepteinterviews plaatsvinden met gasten als Calvin Phipps en Robb Smith, de CEO's van EnlightenNext en Integral Life, Linus Roache, bekend van de tv-serie 'Law & Order' en Siona van Dijk van Gaia Community.

Voor het gehele programma van de zes uur durende radio-uitzending kun je een kijkje nemen op de site van EnlightenNext.

Lees ook:Een middag met Deepak Chopra
Lees ook:Een middag met Deepak Chopra
Lees ook:De Zeven Spirituele wetten van Yoga
Lees ook:Vitaliteit aan zee
Lees ook:Ophef om komst Deepak Chopra naar symposium

1 Reacties // Reageer

One thought on “De wereld verbeteren via de radio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>