Rishis Clubbing in Church met Paul Ferrini

Op vrijdag 9 mei is er een hele bijzondere avond van Rishis Clubbing in Church, in samenwerking met Heart Events. Rishis en Heart Events verwelkomen deze avond de Amerikaanse auteur Paul Ferrini met de lezing 'Real Happiness'. Na deze bijzondere lezing over geluk is het weer tijd voor Spiritual Clubbing en er is Rishis Health & Growth.

Paul Ferrini schreef onder anderen 'Ik ben de Poort', 'De Levende Christus', 'Verboden vruchten' en 'Wijsheid voor iedere dag'. Tot nu toe zijn er al veertien van de boeken van Paul Ferrini in het Nederlands vertaald en aan het eind van dit jaar verschijnt de vertaling van zijn laatste boek, 'The Presence of Love'. Dit boek vormt een trilogie met de eerder verschenen boeken 'De Wetten van de Liefde' en 'De Kracht van de Liefde'.

"Werkelijk geluk is mogelijk voor ons allemaal. Er is geen gebrek of gemis in ons dat voorkomt dat we gelukkig zijn" zegt de Amerikaanse auteur. "Echter, er zijn overtuigingen die uitgedaagd moeten worden en verdriet dat geheeld moet worden om ons hart te openen en van dit leven te houden." Tijdens de lezing zal Paul Ferrini de aanwezigen de weg wijzen op de reis naar heling. Een reis, die in detail laat zien hoe je kunt helen om in je kracht te gaan staan en je bestemming te leven op aarde.

Naast de lezing en het Clubbing is er deze avond, in het kader van Rishis Health & Growth, de ruimte om verschillende mensen te raadplegen voor een consult, bijvoorbeeld op het gebied van Ayurveda, voetreflexologie, Aura Soma, Numerologie, Tarot of massage.

Het volledige programma begint om 19:00 uur. Wil je alleen genieten van het Spiritual Clubbing, dan ben je vanaf 21:30 uur welkom. Men kan zich inschrijven via de website van Rishis.

Lees ook:Paul ferrini komt naar Nederland
Lees ook:30 juni: Grand Opening Club Rishis in Mercurius
Lees ook:Susan Smit op Rishis Full Moon Party
Lees ook:Spiritueel loungen nu ook in de kerk
Lees ook:Rishis & Sensual Sushi

1 Reacties // Reageer

One thought on “Rishis Clubbing in Church met Paul Ferrini

  1. Robert Neumaier

    Take care of it and keep it on the road![url=http://0222disney.superihost.com/?disneyland-park-map]disneyland park map[/url]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>