Rishis Full Moon Party in het teken van de Innerlijke Reis

Aanstaande vrijdag 18 april is er weer een Rishis Full Moon Party. In de Westerunie te Amsterdam, tussen de Boeddhabeelden en in spirituele sferen biedt Rishis deze avond de Energy Trance Dance in het teken van de Innerlijke Reis.

Onder begeleiding van tribal muziek en Erik Barr zullen de deelnemers onze eigen innerlijke wereld bereiken. Bij Trance Dance gebruik je een speciale ademhalingstechniek en live instrumenten zoals djembé en didgeredoo. Daarnaast gebruikt iedereen een blinddoek: hierdoor dans je in de duisternis, gericht op jezelf, waardoor het gemakkelijker is om de eigen innerlijke wereld te bereiken, zonder afgeleid te worden door de omgeving.

Na een vegetarische maaltijd in het restaurant van de Westerliefde is het tijd voor Dance & Lounge met DJ Kareem Raihaini, DJ Isthar en VJ Rakesh! En voor wie lekker wil loungen en relaxen op zachte matrassen is er: Massage, Footreflex, Deeksha, Aurareading, Reiki, Tarot en een shop met Spiritual Jewelry.

Het programma gaat om 19:00 uur van start, vanaf 22:00 uur begint Dance & Lounge clubbing. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur, maar in de voorverkoop via de website van Rishis krijg je korting.

Lees ook:Rishis & Sensual Sushi
Lees ook:WIN: Kaarten voor de Moon Dance op 21 mei!
Lees ook:And the winner is…
Lees ook:Spiritual clubbing aan zee
Lees ook:Laatste kans op kaarten voor de Rishis Sunday Lounge op 8 februari!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>