Volle Maan-viering Triskal gaat toch door

Op woensdag 16 april organiseert het Triskal Healing Centre te Delft toch nog een Volle Maan-viering. Eerder had het spiritueel centrum laten weten dat het niet door zou gaan in verband met de voorbereidingen op de Elf Fantasy Fair het weekend erna.

Het Triskal Healing Centre heeft een stand op de Elf Fantasy Fair die op 19 en 20 april wordt gehouden bij Kasteel de Haar te Haarzuilens. Vanwege de voorbereiding hierop zou er geen viering zijn van de Maan van het Ontwaken, die zondag 20 april op haar volst is. Vorige week besloten Marianne en Monique van Triskal om dit toch te doen. "We hebben er nog even op ingevoeld, maar vinden deze maan toch zodanig belangrijk dat ze gevierd moet worden, ook met het aankomende jaarfeest Beltane in zicht", laten zij weten.

De Maan van het Ontwaken heeft als thema wedergeboorte. De naam verwijst naar de natuur, waar de hele cyclus van groei en bloeiweer helemaal op gang is gekomen. Deze maan staat ook bekend onder de naam Maan van het Opstijgende Sap, omdat de wortels van bomen in deze tijd van het jaar een sapstroom ontwikkelen, die water en opgeloste voedingstoffen naar boven vervoeren die nodig zijn om de nieuwescheuten tot ontwikkeling te brengen.

Marianne en Monique: "Met de Maan van het Ontwaken staan we stil bij het feit dat de kracht van de natuur nu zoveel sterker is dan bij de Maan van de Dood, waar alles nog beschermt moest worden. De Maan van het Ontwaken valt dan ook rond het Beltane feest, het feest waar vruchtbaarheid het grootste thema is."

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:De Maan van het Ontwaken
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’
Lees ook:Viering van de Maan van de Dood
Lees ook:Maan van het Ontwaken
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal

1 Reacties // Reageer

One thought on “Volle Maan-viering Triskal gaat toch door

 1. Steven Vrancken

  Ja, prachtig, om natuurlijk overgangsperioden te vieren, met gelijkgezinde zielen, in een sfeer van licht, liefde en vreugde.

  Jammer dat Delft voor mij zo ver weg is,
  maar de mijn is bij mij, nabij Antwerpen,
  gelukkig even vol! :-)

  Hartelijk

  Steven Vrancken

  Spirituele kunstenaar

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>