Ton van der Kroon bij Daisha Bol

Morgenavond is Ton van der Kroon op bezoek bij Daisha Bol in haar radioprogramma Daisha's Spirituele Entertainment Live op Indigo Soulstation. Van der Kroon is auteur van De Zevende Poort, De Mystieke Roos en Boek der Liefde.

Daisha gaat in gesprek met Ton over verschillende onderwerpen, waaronder de betekenis van 2012 en het einde van de Mayakalender.

Ton's nieuwste boek 'De Terugkeer van de koning; de roep om nieuw leiderschap' is een ander onderwerp dat aan bod zal komen. De situatie in de wereld heeft behoefte aan nieuw leiderschap. Leiderschap dat hoofd, hart en handen met elkaar verbindt, kortom: spiritueel leiderschap. Van het boek, dat Ton van der Kroon daarover heeft geschreven, wordt gezegd: een must voor mannen, een verademing voor vrouwen.

Tijdens de uitzending kun je vragen stellen: bel 0575-502264 of via de chat op de website van Indigo Soulstation.

Lees ook:Ontdek je Karma met Tarot
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:Daadwerkelijk vergeven of proberen te vergeten?
Lees ook:Coen van der Kroon over Ayurveda
Lees ook:YouTube kantaal voor Indigo Soulstation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>