Vanavond lekker dansen met Daisha Bol

"De dans is van oudsher een manier om ten volle te leven", laat Daisha Bol weten. De presentatrice van Indigo Radio heeft dan ook voor haar radiopragramma van vanavond gekozen voor het thema 'Dans je vrij!'. "Dansen geeft je energie, genietend komt de liefdevolle energie in je tot bloei. Dansen is gezond voor lichaam én geest."

In het live-programma 'Daisha's Spirituele Entertainment Live' laat Daisha Bol de luisteraars kennis maken met de verschillende vormen van dans en waarom het belangrijk is deze toe te passen in je dagelijkse leven. Daisha geeft uitleg over de bijzondere weldaad van Trance Dance, Crazy dancing, Energy Dance en meer. Dans je vrij door tijdens de uitzending mee te bewegen op de verschillende energieën!

Tijdens de uitzending kun je vragen aan Daisha stellen via 0575-502264 of via de chat op de website van Indigo Radio.

Lees ook:Geld en Nieuwe Maan
Lees ook:Daisha over een nieuw Atlantis
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>