CIVAS in een nieuw jasje

Het schriftelijk cursusinstituut CIVAS, dat zich heeft gespecialiseerd in cursussen op het gebied van alternatieve geneeswijzen, spiritualiteit en persoonlijke groei, heeft een metamorfose ondergaan.

Wat ooit begon als school voor alternatiefmedisch onderwijs, is inmiddels uitgegroeid tot een opleidingsinstituut met meer dan 45 schriftelijke cursussen. Vandaag de dag is CIVAS het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort, met studenten in binnen- en buitenland en diploma’s die veelal algemeen erkend worden. CIVAS is al ruim tien jaar dé specialist in schriftelijk onderwijs op het gebied van persoonlijke groei, natuurlijke geneeswijzen, counseling, coaching en psychologie.

Genoeg reden voor een nieuw uiterlijk, moeten de mensen van CIVAS gedacht hebben. Daarom heeft het instituut vanaf deze week een nieuwe website, maar ook een geheel nieuwe huisstijl en een ander logo.
Ook mogen we uitkijken naar verschillende nieuwe cursussen waar CIVAS op dit moment aan werkt.

(Bron: CIVAS)
(Bron illustratie: CIVAS)

Lees ook:CIVAS gaat mee met video-trend
Lees ook:Cursusaanbod Civas blijft groeien
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Happinez agenda bij Civas
Lees ook:Nu ook mindfulness bij Civas

1 Reacties // Reageer

One thought on “CIVAS in een nieuw jasje

  1. Linda

    Jammer genoeg zijn veel vrouwen zich niet bewust van hun echte kracht en denken zij nog steeds dat ze gelijk moeten worden aan de man. Helaas, dat kunnen we opgeven want dat gaat nooit lukken. Maar misschien maar goed ook want de kracht die vrouwen hebben gaat veel verder dan brute kracht. Zij kunnen een maatschappij maken of breken. Hun verlangen is wat de wereld beweegt. Hun connectie met de Moeder aarde en haar energie is een eenheid.
    Op deze speciale dag voor de voruw kun je je eigen kracht en die van je medevrouwen ontdekken en uitbreiden. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!
    Biuro matrymonialne Rosjanki

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>