Kiezen in harmonie met het leven

Op 1 maart organiseert Sonia Bos een themadag in 't Veerhuis te Nieuwegein, onder de naam 'Kiezen in harmonie met het leven'. Op deze dag gaat het om kiezen vanuit je levensfundament.

Keuzes maken is een van de moeilijkste dingen van het leven, want daardoor worden wij met onze verantwoordelijkheid geconfronteerd. Het is immers ónze verantwoordelijkheid hoe we kiezen en daarop kunnen we worden aangesproken. We kunnen daarin dus falen.

In het vissentijdperk kozen wij uitsluitend vanuit onze persoonlijkheid. Daardoor werden wij bewust. In het aquariustijdperk mogen wij leven vanuit de diepere lagen van ons wezen. De volte van ons menszijn – persoonlijkheid, ziel en geest – moet nu dus ook in de keuze betrokken worden. Wij dragen daardoor verantwoordelijkheid op drie niveaus.

Konden wij als mens eerst slechts falen op persoonlijkheidsniveau – in de levensopdracht – nu kunnen we ook falen in onze zielenopdracht en in de incarnatieopdracht van onze geest. De spiraal van falen waarin wij nu dreigen vast te lopen, begint op een gordiaanse knoop te lijken, die wij niet makkelijk meer kunnen ontwarren!

De themadag vindt polaats in 't Veerhuis te Nieuwegein, van 9:45 tot 16:45 uur. Voor meer informatie kun je bellen met: 071-5613964.

Wil je meer leren over kiezen vanuit je levensfundament, of wil je meer weten over een van de andere activiteiten van Sonia Bos, kijk dan op haar website.

Lees ook:Genezen vanuit de scheppingskracht
Lees ook:Begeleide loopmeditatie in de natuur
Lees ook:6 avonden ter ondersteuning tot zelfbewustwording
Lees ook:Leren kiezen vanuit je hart
Lees ook:‘Zweven op de vleugels van de ziel’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>