‘Lopend stilstaan bij jezelf’ vervangt ‘Een spirituele kijk op Levensfasen’

Vorige week werd er op dit blog een thema-avond vermeld van De Sprong op 27 februari, met de titel 'Een spirituele kijk op Levensfasen'. Helaas kan dit thema niet doorgaan en wordt het vervangen door het onderwerp 'Lopend stilstaan bij jezelf'. Gerard Maas geeft in het kader hiervan een verslag van zijn eigen pelgrimstocht naar Santiago de Compostela.

Gerard Maas maakte een voettocht van 800 kilometer, van Zuid Frankrijk naar Santiago de Compostela, Spanje. Door middel van een dialezing op woensdag 27 februari geeft hij een beeldverhaal van de sportieve, cultuurhistorische en religieuze  aspecten van een pelgrimstocht die hij samen met zijn vrouw ondernam.

Honderdduizenden pelgrims uit alle delen van de wereld lopen of fietsen deze pelgrimspad. Voor hen is het een afspiegeling van de levensweg.

De dia’s van Maas geven een kleurrijk beeld van de prachtige natuur, de mooie kerken en de ontmoetingen met mensen onderweg.

De thema-avond vindt plaats op woensdagavond 27 februari in De Sprong te Geldrop, vanaf 20:00 uur.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van De Sprong kun je kijken op de Website.

Lees ook:Thema-avond ‘Leven in het Nu’ bij De Sprong
Lees ook:Een spirituele kijk op levensfasen
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Thema-avond Psychosynthese bij De Sprong
Lees ook:TV-tip: nieuwe serie filosofe Stine Jensen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>