Ontdek de Boeddha in jezelf

Vanavond in het programma 'Daisha's Spirituele Entertainment Live' helpt presentatrice Daisha Bol de luisteraars om je eigen Boeddha ofwel je eigen Goddelijkheid te vinden.

Het Boeddhisme leert je eenvoudig en in vrede met jezelf en alles om je heen te leven. Het leert je de 'kunst van het leven'. Een leven in diepe verbondenheid met alles, met mededogen en vooral Liefde. "Ook jij hebt het vermogen om zo te leven, 24 uur van vreugde en geluk", laat de presentatrice weten.

Daisha brengt je tijdens haar radioprogramma, door middel van een aantal oefeningen, in contact met je innerlijke Boeddha. Deze bron van eenvoud en Verlichting zit in iedereen, vertelt Daisha.

Tijdens de uitzending kun je vragen aan Daisha stellen, door te bellen met 0575-502264 of via de chat op de website van Indigo Radio.

Lees ook:Geld en Nieuwe Maan
Lees ook:In contact met de Akasha Kronieken
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>