Kosmische bronnen zorgen voor meer energie

Althea, het centrum voor bewustwording in Delft, geeft op woensdag 13 februari 2008 een lezing over de verschillende nieuwe healing-technieken die sinds kort voor iedereen beschikbaar zijn geworden vanuit kosmische bronnen. De avond wordt verzorgd door ReikiMasters Yvonne en Serrie Nieuwhoff van centrum Althea.

Yvonne: "Reiki is de allereerste en meest bekende energiebron die rond 1900 naar de aarde is gekomen en in 1985 in Nederland bekend is geworden en nu al meer dan 500.000 beoefenaars in Nederland kent. De nieuwe technieken zijn (nu nog) minder bekend en daar willen wij graag verandering in brengen door lezingen en demonstraties te organiseren."

"De energiefrequentie van de aarde stijgt, volgens verschillende stromingen, en vanuit de kosmos komen er nu hoger frequente energieën ter beschikking voor ons, die hun hoogtepunt zullen vinden in 2012. Deze energieën zijn bedoeld om ons bewust te maken van onze fysieke en spirituele mogelijkheden."

De lezing wordt gegeven in het buurthuis 't Ooievaarsnest, van Lodensteynstraat 83b in Delft, vanaf 19.30 uur. De nieuwe healingsvormen worden tijdens de lezing besproken en gedemonsteerd.

De bijdrage voor deze lezing is 5 euro.
Opgeven voor deze lezing is noodzakelijk en kan door een email te sturen naar: [email protected]

Meer informatie is te vinden op Reiki Site of Love en The Reconnection.

Lees ook:Lezing genezende energie
Lees ook:Paaslezing van Roy Martina
Lees ook:Channeling vanuit de vijfde dimensie
Lees ook:Vanavond op Indigo Radio: Leven vanuit jezelf..
Lees ook:Het eerste Nederlandse Reiki festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>