Tweede Maria Magdalena Festival

Op 22 september 2007 wordt in de Sint Janskerk te Zutphen het Tweede Maria Magdalena Festival van de Lage Landen gehouden. De organisatie is in handen van Karel & Caroline van Huffelen samen met een team van maar liefst twintig vrijwilligers. Het wordt een spetterend oogstfeest met veel muziek en theater.

Bekende vocalisten als diva Astrid van Helden (liederen van de hele wereld en Maria Magdalena Mantra's) en Eric van Grootel & Ellen Pieterse (Maria Magdalena Beelden) zullen optreden. Daarnaast worden door vele anderen uitvoeringen gegeven: Klanken van het Hart met voetwassingsritueel, Tonen van Creatie, De Omhelzing en Skelettevrouw.

Ton van der Kroon verricht de opening, terwijl Karel & Caroline de symboliek van het Heilige Huwelijk van het mannelijke principe (het brood/het zaad) en het vrouwelijke principe (de wijn/het bloed) zullen activeren. Als afsluiting wordt door iedereen het labyrint (van Chartres) gelopen om het Heilige Huwelijk te integreren. Spirituele Radioomroep Indigo zal live aanwezig zijn om verslag te doen van dit unieke evenement.

Voor meer informatie over het Maria Magdalena Festival kun je kijken op de website.

Lees ook:Maria Magdalena Festival in Zuid-Frankrijk
Lees ook:Maria Magdalena Festival van de Lage Landen
Lees ook:Ontdek de Maria Magdalena in jezelf
Lees ook:Mercedes Kirkel komt naar Nederland
Lees ook:Ton van der Kroon geeft lezing over Maria Magdalena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>