‘Het Sprookje van de Dood’ in Indigocafe

In de uitzending van Indigocafe van vanavond, een interview met Marie-Claire van der Bruggen, naar aanleiding van haar boek 'Het Sprookje van de Dood'. 'Het sprookje van de Dood' is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden.

Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel en tenslotte hoe ervaart een ziel het sterven, oftewel de terugkeer naar Huis. Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis die je misschien opnieuw laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt en dat je niet bang hoeft te zijn voor de dood.
Het is eigenlijk een sprookje…

Indigocafe wordt uitgezonden van 22:00 tot 23:00 uur op Spirituele Radio Omroep Indigo. Meer over Marie-Claire van der Bruggen kun je lezen op haar eigen website.

Lees ook:“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”
Lees ook:Vanavond op Indigo Radio: Leven vanuit jezelf..
Lees ook:De DNA-code van de ziel
Lees ook:Bewustworden: de ontwikkeling van de mens
Lees ook:Spirituele jaarhoroscoop 2013: Stier (21 april t/m 20 mei)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>