Emile Ratelband geeft somatologie

Emile Ratelband is bezig met een nieuw boek met de titel 'Somatologie'. De ondertitel is: 'De leer van je lijf'. Somatologie is ook de leer van het lichaam. In je fysiek zit je gedrag en je karakter besloten. Het heeft dus wezenlijk een betekenis dat je een dikke neus hebt, of een lange neus, kleine of grote oorlellen, lange slanke vingers of juist dikkere vingers. Je kunt dus aan iemands uiterlijk direct afleiden welke karakter eigenschappen die heeft. Somatologie gaat veel verder dan gezichtskunde. Het is je totale lichaam dat wordt meegenomen.

Ratelband legt de laatste hand aan een boek over dit onderwerp. Zo kun je direct opzoeken hoe dat bij jou zit, maar ook zien bij je kinderen, collega's of het gebruiken in het bedrijfsleven.

Speciaal voor jou, als lezer van de Andromeda Nieuwsbrief, kun je de introductie workshop meemaken. Een dag later zal Emile het boek af gaan schrijven en in oktober moet het uit gaan komen.
EMILE RATELBAND geeft een introductie workshop op vrijdagavond 27 juli om 20.00 uur in Breda. Je weet dan al veel van Somatologie en kan later direct met het boek aan de slag.

Om je aan te melden ga je naar www.somatology.eu. Je schrijft je daar in en ontvangt het toegangsbewijs later.

(Bron: Andromeda)

Lees ook:Daisha interviewt zoon van Emile Ratelband
Lees ook:Emile Ratelband bakt friet op Brabants Festival
Lees ook:Trainen voor Master trainer
Lees ook:‘Het Procesmodel’ van Willem Jan van de Wetering
Lees ook:Ademtherapie? Lees Adempauze!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Emile Ratelband geeft somatologie

 1. ferdinand schonberger

  ik hoop dat je er nog uit bent gekomen om een oplossing te vinden met beelden bij de tekst ! gr ferdinand

    /   Reply  / 
 2. ferdinand schonberger

  ik ben benieuwd naar het boek…?

    /   Reply  / 
 3. F.Floor (61)

  Dan hoop ik dat Ratelslang deze keer beter werk aflevert als laatst op een medische studentenseminarie betreffende vuurlopen.
  Vuur verandert namelijk nooit – de enigste die veranderen moet ben jijzelf maar het gevolg van Ratelslang’s misprediking was dat sindsdien een 15 studenten een jaar niet meer konden lopen maar nog wel studeren.
  Nee in de Leidse universiteit mag hij niet meer komen en de meer ervaren vuurlopers die een half uur over vuren van 2000 graden kunnen lopen zijn opeens ook niet meer welkom. Deze meneer wordt bedankt voor zijn falende nep-onderwijs.

    /   Reply  / 
 4. Peggy

  Jammer dat de heer Ratelband zich ook deze keer weer de vingers brand aan een onderwerp waar hij de ballen verstand van heeft.
  Tja…dat krijg je als je een boek probeert te schrijven nadat je slechts drie dagen cursus psychognomie hebt gevolgt bij iemand die dat al ruim 20 jaar bestudeert in de ruimste zin van het woord. Waarschijnlijk valt hij tijdens de lessen die hij geeft wel door de mand.
  Misschien zou het een idee voor hem zijn, om de analyse die hem betreft publiekelijk te maken. Hoogst waarschijnlijk is Emile zelf dan het grootste studie-object!!!
  Tja….natuurlijk is de waarheid pijnlijk, maar eerlijkheid duurt het langst!

    /   Reply  / 
 5. doorn

  emile ratelband geeft maandag 21 april een lezing over somatologie in het revius lyceum in doorn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>