Rishis & Sensual Sushi

De spirituele uitgaansgelegenheid Rishis organiseert op zaterdag 2 juni 'Sensual Sushi at Rapa Nui'. Rishis zal een vleugje Japanse spiritualiteit aanbieden met een uurtje Aikido, waarna Sensual Sushi zal gaan draaien.

Japanese Spiritual Clubbing met Sensual Sushi. Vanaf 14:00 uur begint het spirituele feest, waarvan de toegang gratis is. De locatie van het feest, Rapa Nui, werd in 2006 verkozen tot de beste beach house van Nederland.

Het eerste uur wordt er een demonstratie Aikido gegeven door de Dojohouder Wilko Vrieseman van Aikidocentrum van Amsterdam (10 euro ter plekke betalen). Aikido is een moderne, van origine Japanse, krijgskunst en een combinatie van zelfverdediging, vitaliteit, zelfontplooing, innerlijke rust en verdieping.

En naast music, dance, sushi & lounge kan je nog meer… relaxen tijdens een Japanse Hot Stone of Shiatsu masage, de levensenergie laten stromen met Reiki of Nei of gewoon genieten van een eenvoudige stoelmassage.

Rishis is een nieuwe club, een spirituele club. Eén voor free souls. Eén die mensen samenbrengt en dit combineert plezier en uitgaan met diepgang, yoga en spiritualiteit. Op een trendy manier en op inspirerende locaties. Rishis wil mensen inspireren om in hun eigen kracht te staan. Ze wil hiermee een bewustzijnsverandering creëren in de Westerse maatschappij zonder moraliserend te zijn.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Rishis.

Eerdere artikelen over Rishis op dit blog:
Rishis: Spiritual Clubbing
Spiritual clubbing aan zee

Lees ook:30 juni: Grand Opening Club Rishis in Mercurius
Lees ook:Rishis: Spiritual Clubbing
Lees ook:Susan Smit op Rishis Full Moon Party
Lees ook:Spiritual clubbing aan zee
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>